miercuri, 8 decembrie 2010

Rockul din ziua de azi

Ce este rockul din ziua de azi?
Mergand pe strada am oboservat cum copii de 11 ani se lauda ca sunt rockeri. Bat cu pumnul in piept ca ei sunt rockeri adevarati pentru ca asculta hanna montana. Urat, foarte urat! Mai sunt si alti oameni care zic ca sunt rockeri si ii intreb ce formatii asculta si iti trantesc un Ac/dc sau Guns.
Apreciez oamenii care stiu ce inseamna rockul adevarat. Pentru ca tot sunt aici as vrea sa spun ceva despre muzica pe care eu o ascult. Nu stiu de ce dar consider ca metalul e placut. De obicei Andreea imi spune ca e o porcarie, unde e mesajul din aceasta muzica? Sincer.. mie imi place aceasta muzica. Adica sa fim seriosi, cui nu-i place Truda?:)). Sa revenim... Nimeni nu prea stie sa faca diferenta dintre un rocker si un emo. Aud deseori pe strada cum oamenii ma fac emo sau satanista. Omanenii? greseala mea, tiganii nu sunt oameni. Cea ce ei nu stiu este ca e mare diferenta intre un pletos si un mic gay care plange dupa atentie. Si cam atat am avut de spus despre asta.

10 comentarii:

Anonim spunea...

sti ca tot ce-ai scris e impotriva constiintei mele, nu?;))

Daiana spunea...

asta e si ideea:p

Anonim spunea...

adica sunt si ei niste fiinte... si ei pot fi mai repede emo, pentru ca deja sunt negri:D

PIKY spunea...

mie imi place Truda :D

Anonim spunea...

e bine daca ce zici tu mai sus te face "rocker". mai mult de 2 beri ai baut sg vreo data? in afara de dimmu borgir , marduk , at the gates ai auzit in industria black sa zicem prin absurd..pun pariu ca nici de ultima nu ai auzit... asculta tati muzica acolo si lasa parerile .

Anonim spunea...

tin sa spun ca AC/DC si Guns'n'Roses fac parte din categoria rock si nu-i nicio problema daca asculta astea si zice ca-i rocker, pentru ca e. de ce zici tu, aia-s metalistii. si pe langa truda, mai sunt trooper, tot romani. plus onslaught, heathen, tankard, death, slayer si lista poate continua. ce ai scris tu este cam eronat, mai putin partea cu ciorile.

Antonnia . spunea...

nu sunt de acord cu ideea "cui nu ii place truda". mie, sincer, imi plac, dar daca nu asculti metal&stuff nu inseamna ca esti naspa si naspa. exista oameni care chiar nu asculta muzica dasta. eu, de pilda, ascult heavy metal si trash, dar si rock alternativ, goth-rock, rock psyhedelic, rock'n'roll(ceea ce canta ac/dc). si da, imi plac si ac/dc:)
si plus ca nu exista 2-3 feluri de metal si atat..exista si chestii de genu'.. alternative grunge metal.. si nu e musai sa asculti, dar macar sa fii auzit de trupe de amorphis sau unele consacrate ca black sabbath, led zeppelin, metallica etc. :-??

Antonnia . spunea...

naspa si cocalar.* :))
lol=))

Antonnia . spunea...

ca * =))

Anonim spunea...

tu daiana stii ce`i rockul adevarat?:)) ma faci sa rad=))

Trimiteți un comentariu